Curse (5) (video): Confirmarea


___title

Sursa foto: Dragos Stoica

In motorsport pot interveni multi factori ce pot influenta pozitiv sau negativ rezultatul unei curse. Etapa a doua a Campionatului National de Autoslalom desfasurata pe pista de la AMC Kart, a demonstrat insa ca victoria de la Bacau nu a fost intamplatoare.

Ca si la prima etapa, masina s-a comportat excelent, adaptandu-se foarte bine la specificul circuitului de la Bucuresti datorita unor setari mai tari ale suspensiei. Un pic mai lent si mai „strans” decat SpeedPark, AMC Kart nu favorizeaza foarte mult configuratia destul de „lunga” a cutiei de viteze a Hondei, fiind nevoit sa merg foarte mult in prima treapta. Segmentele pe care am putut schimba a doua au fost scurte, preferand de multe ori sa merg in limitator. Cu toate acestea, circuitul te pune destul de serios la munca, facandu-ma cu atat mai multumit de rezultat: Locul 1 la Clasa 4 si din nou cel de-al doilea timp la general, depasit fiind de data aceasta doar de Radicalul lui Radu Fenyo, un monopost pur-sange cu un pilot pe masura.

La finalul cursei am avut placerea de a acorda un interviu celor de la Radio Romania 3Net.

Iata cum se vede circuitul AMC Kart de la bordul Hondei…

… si o galerie foto din timpul antrenamentelor.

Posted on 3 iunie 2014, in Fără categorie, Interviu, Life&Style, Sports and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un comentariu